AUTOR: none

VERöFFENTLICHUNGSDATUM: 13.04.2017

DATEINAME: Radiobiologie En Stralingsbescherming.pdf

ISBN: 9789036814584

Radiobiologie En Stralingsbescherming eBook

Bungalowmusicfest.com Radiobiologie En Stralingsbescherming

Radiobiologie en stralingsbescherming maakt deel uit van de serie Medische Beeldvorming en Radiotherapie. Deze serie leerboeken is een gezamenlijk project van de Raad Beroepsopleiding Radiobiologisch Laboranten (BRL), de Vereniging van Opleidingsinstituten voor Radiologisch Laboranten (VORL) en Reed Business Education. Met de celbiologie als uitgangspunt wordt in eerste instantie ingegaan op de mogelijke biologische effecten van ioniserende straling op normale en pathologische cellen. Na de bespreking van het wettelijk kader waarbinnen de stralingsbescherming is geregeld, worden in een drietal hoofdstukken de stralingsbeschermende maatregelen binnen de radiodiagnostiek, teletherapie en brachytherapie behandeld. Radiobiologie en stralingsbescherming is behalve voor radiologisch laboranten in opleiding ook bij uitstek geschikt voor hen die reeds de (initiële) opleiding hebben afgesloten. Het niveau van de inhoud van dit boek komt overeen met het niveau stralingsveiligheid 4A, waarvan de kaders in de kernenergiewet zijn weergegeven. Dientengevolge vormt het boek ook een goede introductie voor hen die zich willen voorbereiden op de opleiding stralingsveiligheid niveau 4B en 3, zoals medisch nucleair werker, al dan niet in opleiding, radiodiagnosten, nucleair geneeskundigen, klinisch fysici, biologen, biochemici en apothekers.

Astronomy in Dutch - English-Dutch Dictionary - Glosbe

RADIOBIOLOGIE EN STRALINGSBESCHERMING | DE RU | ISBN: 9789051894653 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

HERUNTERLADEN
ONLINE LESEN

none ist ein großartiger Autor, der selten enttäuscht. Radiobiologie En Stralingsbescherming ist keine Ausnahme. Lesen Sie das Buch Radiobiologie En Stralingsbescherming auf unserer Website im PDF-, ePUB- oder MOBI-Format.

Studystore | Radiobiologie en stralingsbescherming, Ru, V.J. De ...

J.S.Scheurleer is the author of Radiobiologie en stralingsbescherming (0.0 avg rating, 0 ratings, 0 reviews, published 2006)

J.S.Scheurleer (Author of Radiobiologie en stralingsbescherming)

radiobiology vertaling in het woordenboek Engels - Nederlands op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.